Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of different thickness of die on the stability of amino acids in pelleting pig feed
Назив: Effect of different thickness of die on the stability of amino acids in pelleting pig feed
Аутори: Spasevski, Nedeljka  ; Kokić, Bojana  ; S. Bliznikas; G. Švirmickas; Vukmirović, Đuro ; Čolović, Radmilo ; Lević, Jovanka  
Година: 2010
Публикација: XIV International Symposium "Feed technology" and 2nd Workshop Feed-to-Food FP7 REGPOT-3
Издавач: Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Bulevar cara Lazara 1, Novi Sad, Novi Sad, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-021-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 447-453
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/160317
URL: http://fins.uns.ac.rs/uploads/zbornici/XIV-International-Symposium-2010.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.