Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of different thickness of die on the stability of amino acids in pelleting pig feed
Назив: | Effect of different thickness of die on the stability of amino acids in pelleting pig feed | Аутори: | Spasevski, Nedeljka ; Kokić, Bojana ; S. Bliznikas; G. Švirmickas; Vukmirović, Đuro ; Čolović, Radmilo ; Lević, Jovanka | Година: | 2010 | Публикација: | XIV International Symposium "Feed technology" and 2nd Workshop Feed-to-Food FP7 REGPOT-3 | Издавач: | Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, Bulevar cara Lazara 1, Novi Sad, Novi Sad, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-021-6 Претражи идентификатор | Колација: | str. 447-453 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/160317 | URL: | http://fins.uns.ac.rs/uploads/zbornici/XIV-International-Symposium-2010.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.