Резултати

еНаука >  Резултати >  Chemical characterization, in vitro biological activity of essential oils and extracts of three Eryngium L. species and molecular docking of selected major compounds
Назив: Chemical characterization, in vitro biological activity of essential oils and extracts of three Eryngium L. species and molecular docking of selected major compounds
Аутори: Matejić, Jelena  ; Stojanović Radić, Zorica  ; Ristić, Mihailo S.; Veselinović, Jovana  ; Zlatković, Bojan  ; Marin, Petar  ; Džamić, Ana  
Година: 2018
Публикација: Journal of Food Science and Technology
ISSN: 0022-1155 Journal of Food Science and Technology, Mysore Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 55 br. 8 str. 2910-2925
DOI: 10.1007/s13197-018-3209-8
WoS-ID: 000438860000010
Scopus-ID: 2-s2.0-85047905091
PMID: 30065400
PMCID: PMC6046016
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/161546
https://biore.bio.bg.ac.rs/handle/123456789/1264
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

17
SCOPUSTM
7
PubMed CentralTM
7
OpenCitations
16
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.