Резултати

еНаука >  Резултати >  Assessment of safety aspect and probiotic potential of autochthonous Enterococcus faecium strains isolated from spontaneous fermented sausage
Назив: Assessment of safety aspect and probiotic potential of autochthonous Enterococcus faecium strains isolated from spontaneous fermented sausage
Аутори: Žugić Petrović, Tanja; Ilić, Predrag; Grujović, Mirjana  ; Mladenović, Katarina  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Čomić, Ljiljana 
Година: 2020
Публикација: Biotechnology Letters
ISSN: 0141-5492 Biotechnology Letters
Издавач: Springer Link
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 42 br. 8 str. 1513-1525
DOI: 10.1007/s10529-020-02874-5
WoS-ID: 000522014300002
Scopus-ID: 2-s2.0-85082974260
URI: https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/12782
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/161643
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

17
SCOPUSTM
10
OpenCitations
15
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.