Results
еНаука >
Резултати >
Assessment of safety aspect and probiotic potential of autochthonous Enterococcus faecium strains isolated from spontaneous fermented sausage

Назив: | Assessment of safety aspect and probiotic potential of autochthonous Enterococcus faecium strains isolated from spontaneous fermented sausage | Аутори: | Žugić Petrović, Tanja; Ilić, Predrag; Grujović, Mirjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2020 | Публикација: | Biotechnology Letters | ISSN: | 0141-5492![]() ![]() |
Издавач: | Springer Link | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 42 br. 8 str. 1513-1525 | DOI: | 10.1007/s10529-020-02874-5 | WoS-ID: | 000522014300002 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85082974260 | URI: | https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/12782 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/161643 |
Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
Items in eNauka are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.