Резултати

еНаука >  Резултати >  Comparison of Meat Quality of Tench, Tinca tinca, Reared in Extensive and Semi-intensive Culture System
Назив: Comparison of Meat Quality of Tench, Tinca tinca, Reared in Extensive and Semi-intensive Culture System
Аутори: Ljubojević, Dragana  ; Ćirković, Miroslav ; Novakov, Nikolina  ; Simić, Vladica M.  ; Simić, Snežana  ; Jelena Lujić; Jovanović, Rade  
Година: 2012
Публикација: VIth International Workshop on Biology and Culture of the Tench (Tinca tinca L.)
Издавач: Faculty of Fisheries and Protection of Waters (University of South Bohemia in Česke Budejovice), Republika Češka
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 36-36
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/161984
URL: https://www.frv.jcu.cz
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.