Резултати
еНаука >
Резултати >
Comparison of Meat Quality of Tench, Tinca tinca, Reared in Extensive and Semi-intensive Culture System

Назив: | Comparison of Meat Quality of Tench, Tinca tinca, Reared in Extensive and Semi-intensive Culture System | Аутори: | Ljubojević, Dragana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2012 | Публикација: | VIth International Workshop on Biology and Culture of the Tench (Tinca tinca L.) | Издавач: | Faculty of Fisheries and Protection of Waters (University of South Bohemia in Česke Budejovice), Republika Češka | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 36-36 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/161984 | URL: | https://www.frv.jcu.cz | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.