Резултати
еНаука >
Резултати >
Influence of fermentation temperature on the content of fatty acids in low energy milk-based kombucha products
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Influence of fermentation temperature on the content of fatty acids in low energy milk-based kombucha products Uticaj temperature fermentacije na sdržaj masnih kiselina u nisko-energetskim mlečnim proizvodima od kombuhe |
Аутори: | Malbaša, Radomir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2011 | Публикација: | Acta Periodica Technologica | ISSN: | 1450-7188![]() ![]() |
Издавач: | Novi Sad: University of Novi Sad, Faculty of Technology | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | br. 42 str. 81-90 | DOI: | 10.2298/apt1142081m | Scopus-ID: | 2-s2.0-84858308574 | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/15348 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/162224 |
URL: | https://doiserbia.nb.rs/img/doi/1450-7188/2011/1450-71881142081M.pdf | Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.