Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of fermentation temperature on the content of fatty acids in low energy milk-based kombucha products
Назив: Influence of fermentation temperature on the content of fatty acids in low energy milk-based kombucha products
Uticaj temperature fermentacije na sdržaj masnih kiselina u nisko-energetskim mlečnim proizvodima od kombuhe
Аутори: Malbaša, Radomir  ; Vitas, Jasmina  ; Lončar, Eva ; Kravić, Snežana  
Година: 2011
Публикација: Acta Periodica Technologica
ISSN: 1450-7188 Acta periodica technologica Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad: University of Novi Sad, Faculty of Technology
Тип резултата: Научни чланак
Колација: br. 42 str. 81-90
DOI: 10.2298/apt1142081m
Scopus-ID: 2-s2.0-84858308574
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/15348
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/162224
URL: https://doiserbia.nb.rs/img/doi/1450-7188/2011/1450-71881142081M.pdf
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

10
SCOPUSTM
4
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.