Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Broth depending production of extracellular enzymes by enterobacteria isolated from dairy food (Serbian cheese)
Naziv: Broth depending production of extracellular enzymes by enterobacteria isolated from dairy food (Serbian cheese)
Autori: Mladenović, Katarina  ; Grujović, Mirjana  ; Jakovljević, Violeta  ; Čomić, Ljiljana 
Godina: 2020
Publikacija: Kragujevac Journal of Science
ISSN: 1450-9636 Kragujevac Journal of Science
Izdavač: Kragujevac Journal of Science
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: br. 42 str. 123-134
DOI: 10.5937/kgjsci2042123m
URI: https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/13307
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/33366281#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/164235
Projekat: This work was supported by the Serbian Ministry of Education, Science and Technological Development (Agreement No. 451-03-2824/2019-14/2).
Izvor metapodataka: Migracija
M-kategorija: 
24M24 - Rad u nac. časopisu međ. značaja

Alt metrika
Dimensions

Zahtev za ispravku

Poruka će biti poslata Vašem NIO uredniku

Molimo Vas da unesete sadržaj

Pronađi DOI

Unpaywall

Creative Commons licenca