Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidative activity of pumpkin oil cake based biopolymer films obtained by different filtration process
Назив: Antioxidative activity of pumpkin oil cake based biopolymer films obtained by different filtration process
Аутори: Hromiš, Nevena  ; Popović, Senka  ; Šuput, Danijela  ; Bulut, Sandra  ; Lazić, Vera ; Vitas, Jasmina  ; Malbaša, Radomir  ; Šumić, Zdravko  ; Tepić Horecki, Aleksandra  ; Vakula, Anita  
Година: 2019
Публикација: Journal on Processing and Energy in Agriculture
ISSN: 1821-4487 Journal on Processing and Energy in Agriculture Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad: National Society of Processing and Energy in Agriculture
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 23 br. 2 str. 14-18
DOI: 10.5937/jpea1901014h
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/164368
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.