Резултати
еНаука >
Резултати >
Antioxidative activity of pumpkin oil cake based biopolymer films obtained by different filtration process

Назив: | Antioxidative activity of pumpkin oil cake based biopolymer films obtained by different filtration process | Аутори: | Hromiš, Nevena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2019 | Публикација: | Journal on Processing and Energy in Agriculture | ISSN: | 1821-4487![]() ![]() |
Издавач: | Novi Sad: National Society of Processing and Energy in Agriculture | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 23 br. 2 str. 14-18 | DOI: | 10.5937/jpea1901014h | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/164368 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.