Резултати

еНаука >  Резултати >  Rok upotrebe osmotski sušenog kupusa - PCA analiza
Назив: Rok upotrebe osmotski sušenog kupusa - PCA analiza
Shelf life stability of osmodehydrated white cabbage: PCA analysis
Аутори: Cvetković, Biljana  ; Pezo, Lato  ; Šimurina, Olivera  ; Kojić, Jovana  ; Krulj, Jelena  ; Lončar, Biljana  ; Nićetin, Milica  
Година: 2021
Публикација: Journal on Processing and Energy in Agriculture
ISSN: 1821-4487; 2956-0195 Journal on Processing and Energy in Agriculture Претражи идентификатор
Издавач: Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi, Novi Sad
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 25 br. 1 str. 24-27
DOI: 10.5937/jpea24-30891
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/164371
https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/777
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200222 (Institut za prehrambene tehnologije, Novi Sad)
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

1
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца