Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of dietary protein levels on production results and mortality in pheasants reared under controlled conditions
Назив: Influence of dietary protein levels on production results and mortality in pheasants reared under controlled conditions
Uticaj nivoa proteina u obroku na proizvodne rezultate i mortalitet fazančića gajenih u kontrolisanim uslovima
Аутори: Đorđević, Milutin  ; Pekeč, S.  ; Popović, Z.  ; Đorđević, N.
Година: 2010
Публикација: Acta Veterinaria-Beograd
ISSN: 0567-8315 Acta Veterinaria, Beograd Претражи идентификатор
Издавач: Београд : Научна књига
Univerzitet u Beogradu - Fakultet veterinarske medicine, Beograd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 60 br. 1 str. 79-88
DOI: 10.2298/AVB1001079D
WoS-ID: 000276046300009
Scopus-ID: 2-s2.0-77950643462
VBS COBISS: 200104460
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/200104460#izum.si
https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=129650&source=eNauka&language=en
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2206
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/663
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/167888
Пројекат: Gazdovanje populacijama divljači u cilju smanjenja gubitaka na divljači i šteta od divljači (RS-20019)
М-категорија: 
23M23 - Међународни часопис категорије M23

14
SCOPUSTM
4
OpenCitations
11
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.