Резултати
еНаука >
Резултати >
Digestibility of fat in broiler chickens influenced by dietary addition of spice herbs
Назив: | Digestibility of fat in broiler chickens influenced by dietary addition of spice herbs | Аутори: | Puvača, Nikola ; Ljubojević, Dragana ; Dragomir Lukač; Kostadinović, Ljiljana ; Vidica Stanaćev; Popović, Sanja ; Živkov Baloš, Milica ; Nedeljka Nikolova | Година: | 2014 | Публикација: | Macedonian Journal of Animal Science | ISSN: | 1857-6907 Претражи идентификатор | Издавач: | Institute of Animal Science, 'Ss Cyril and Methodius' University in Skopje | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 4 br. 2 str. 61-67 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/169558 | URL: | http://www.mjas.ukim.edu.mk/v4n2.htm | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.