Резултати

еНаука >  Резултати >  Digestibility of fat in broiler chickens influenced by dietary addition of spice herbs
Назив: Digestibility of fat in broiler chickens influenced by dietary addition of spice herbs
Аутори: Puvača, Nikola  ; Ljubojević, Dragana  ; Dragomir Lukač; Kostadinović, Ljiljana ; Vidica Stanaćev; Popović, Sanja  ; Živkov Baloš, Milica  ; Nedeljka Nikolova
Година: 2014
Публикација: Macedonian Journal of Animal Science
ISSN: 1857-6907 Претражи идентификатор
Издавач: Institute of Animal Science, 'Ss Cyril and Methodius' University in Skopje
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 4 br. 2 str. 61-67
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/169558
URL: http://www.mjas.ukim.edu.mk/v4n2.htm
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.