Резултати

еНаука >  Резултати >  Plant extracts as natural antioxidants in meat processing
Назив: Plant extracts as natural antioxidants in meat processing
Аутори: Šojić, Branislav  ; Tomović, Vladimir  ; Džinić, Natalija ; Jokanović, Marija  ; Predrag, Ikonić  ; Škaljac, Snežana  ; Pavlić, Branimir  
Година: 2019
Публикација: Bulgarian Journal of Agricultural Science
ISSN: 1310-0351 Bulgarian Journal of Agricultural Science Претражи идентификатор
Издавач: Sofia: Agricultural Academy in Bulgaria
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 25 br. 1 str. 27-30
WoS-ID: 000517823100006
Scopus-ID: 2-s2.0-85076607386
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/171484
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/14122
https://journal.agrojournal.org/page/en/details.php?article_id=2191
URL: https://journal.agrojournal.org/page/en/details.php?article_id=2191
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

1
SCOPUSTM
1
WEB OF SCIENCETM

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.