Резултати

еНаука >  Резултати >  Microbiological quality of soft white cheeses in the Belgrade market
Назив: Microbiological quality of soft white cheeses in the Belgrade market
Аутори: Kureljušić, Jasna  ; Pešić-Mikulec, Dragana ; Dugalić-Vrndić, Nada 
Година: 2012
Публикација: Abstract book of 6th Central European Congress on Food, CEFood Congress, Novi Sad, 23-26 May, 2012
Издавач: Novi Sad : Institute of Food Tehnology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-028-5 Претражи идентификатор
Колација: str. 248-248
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/173843
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.