Резултати
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Microbiological quality of soft white cheeses in the Belgrade market | Аутори: | Kureljušić, Jasna ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2012 | Публикација: | Abstract book of 6th Central European Congress on Food, CEFood Congress, Novi Sad, 23-26 May, 2012 | Издавач: | Novi Sad : Institute of Food Tehnology | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-028-5![]() ![]() |
Колација: | str. 248-248 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/173843 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.