Резултати

еНаука >  Резултати >  The sensor quality of yoghurt produced with potential probiotic bacteria Lactobacillus paracasei 08 and omega-3 fatty acids
Назив: The sensor quality of yoghurt produced with potential probiotic bacteria Lactobacillus paracasei 08 and omega-3 fatty acids
Аутори: Mirković, Nemanja  ; Paunović, Dušanka ; Petrušić, Milica  ; Radulović, Zorica  ; Kekuš Dušan; Miočinović, Jelena B.  
Година: 2014
Публикација: 24th International Scientific-Expert Conference of Agriculture and Food Industry
Издавач: Poljoprivredno prehrambeni fakultet, Univerzitet u Sarajevu, Bosna i Hercegovina
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-9958-597-38-1 Претражи идентификатор
Колација: str. 280-284
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/174645
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.