Резултати
еНаука >
Резултати >
The sensor quality of yoghurt produced with potential probiotic bacteria Lactobacillus paracasei 08 and omega-3 fatty acids
Назив: | The sensor quality of yoghurt produced with potential probiotic bacteria Lactobacillus paracasei 08 and omega-3 fatty acids | Аутори: | Mirković, Nemanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2014 | Публикација: | 24th International Scientific-Expert Conference of Agriculture and Food Industry | Издавач: | Poljoprivredno prehrambeni fakultet, Univerzitet u Sarajevu, Bosna i Hercegovina | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-9958-597-38-1![]() ![]() |
Колација: | str. 280-284 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/174645 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.