Резултати
еНаука >
Резултати >
Osetljivost paradajza, paprike i krastavca na rezidualno delovanje klomazona i imazamoksa
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Osetljivost paradajza, paprike i krastavca na rezidualno delovanje klomazona i imazamoksa Sensitivity of tomato, pepper and cucumber to the residual activity of clomazone and imazamox |
Аутори: | Gajić Umiljendić, Jelena S. ![]() ![]() |
Ментор: | Vukša, Petar | Остала ауторства: | Radivojević, Ljiljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2015 | Публикација: | Универзитет у Београду | Издавач: | Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет | Тип резултата: | Докторска дисертација | VBS COBISS: | 47644687 | URI: | https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/5451 http://eteze.bg.ac.rs/application/showtheses?thesesId=2917 https://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:11134/bdef:Content/download https://enauka.gov.rs/handle/123456789/176504 |
Пројекат: | Proučavanje biljnih patogena, artropoda, korova i pesticida u cilju razvoja metoda bioracionalne zaštite bilja i proizvodnje bezbedne hrane (RS-31043) | М-категорија: | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |