Results

eNauka >  Results >  Osetljivost paradajza, paprike i krastavca na rezidualno delovanje klomazona i imazamoksa
Title: Osetljivost paradajza, paprike i krastavca na rezidualno delovanje klomazona i imazamoksa
Sensitivity of tomato, pepper and cucumber to the residual activity of clomazone and imazamox
Authors: Gajić Umiljendić, Jelena S.  
Supervisor: Vukša, Petar
Other contributors: Radivojević, Ljiljana  ; Vrbničanin, Sava  ; Đurović-Pejčev, Rada  ; Jovanović-Radovanov, Katarina
Issue Date: 2015
Publication: Универзитет у Београду
Publisher: Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет
Type: Doctoral theses
VBS COBISS: 47644687
URI: https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/5451
http://eteze.bg.ac.rs/application/showtheses?thesesId=2917
https://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:11134/bdef:Content/download
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/176504
Project: Proučavanje biljnih patogena, artropoda, korova i pesticida u cilju razvoja metoda bioracionalne zaštite bilja i proizvodnje bezbedne hrane (RS-31043)
M-category: 
70M70

Find the DOI


Google ScholarTM

Creative Commons License