Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidant potential of edible mushroom Grifola frondosa
Назив: Antioxidant potential of edible mushroom Grifola frondosa
Аутори: Klaus, Anita  ; Kozarski, Maja  ; Vunduk, Jovana Đ.  ; Nikšić, Miomir P. 
Година: 2012
Публикација: 12th Congress of nutrition with international participation – Nutrition to health in 21st century, Book of Abstracts
Издавач: Serbia Nutrition Society
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 261-263
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/176884
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.