Резултати

еНаука >  Резултати >  Med kao sastojak ishrane u hotelijerstvu i ugostiteljstvu
Назив: Med kao sastojak ishrane u hotelijerstvu i ugostiteljstvu
Аутори: J. Popov-Raljic; Blešić, Ivana V.  ; Laličić Petronijević, Jovanka G.  ; V. Popov; Portić, Milijanko J.; V. Đurić
Година: 2012
Публикација: XII kongres o ishrani sa međunarodnim učešćem, Ishranom do zdravlja u XXI veku
Издавач: Beograd
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-909633-2-4 Претражи идентификатор
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/177744
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.