Резултати

еНаука >  Резултати >  Nutritional characteristics of the menus in wellness centres in Serbia and Slovenia – comparative analysis
Назив: Nutritional characteristics of the menus in wellness centres in Serbia and Slovenia – comparative analysis
Аутори: Rančić, Milica ; Mastilović, Jasna  ; Blešić, Ivana  ; Tešanović, Dragan  ; Pavić, Lazar  
Година: 2017
Публикација: Trends and challenges in food technology, nutrition, hospitality, tourism, education and training : collection of abstracts of the 4th international professional conference, Ljubljana : Biotehnical Educational Center
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-961-6915-02-1 Претражи идентификатор
Колација: str. 6-7
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/179854
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.