Резултати

еНаука >  Резултати >  Nutritional value, chemical composition, antioxidant activity and enrichment of cream cheese with chestnut mushroom Agrocybe aegerita (Brig.) Sing
Назив: Nutritional value, chemical composition, antioxidant activity and enrichment of cream cheese with chestnut mushroom Agrocybe aegerita (Brig.) Sing
Аутори: Petrović, Jovana  ; Glamočlija, Jasmina  ; Stojković, Dejan  ; Ćirić, Ana  ; Barros, Lillian; Ferreira, Isabel C. F. R.; Soković, Marina  
Година: 2015
Публикација: Journal of Food Science and Technology-Mysore
ISSN: 0975-8402 Journal of Food Science and Technology, Mysore Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 52 br. 10 str. 6711-6718
DOI: 10.1007/s13197-015-1783-6
WoS-ID: 000361554900063
Scopus-ID: 2-s2.0-84942199502
PMID: 26396420
PMCID: PMC4573151
URI: https://radar.ibiss.bg.ac.rs/handle/123456789/2359
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/179858
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

29
SCOPUSTM
7
PubMed CentralTM
18
OpenCitations
25
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.