Резултати
еНаука >
Резултати >
Nutritional value, chemical composition, antioxidant activity and
enrichment of cream cheese with chestnut mushroom Agrocybe aegerita
(Brig.) Sing
Назив: | Nutritional value, chemical composition, antioxidant activity and enrichment of cream cheese with chestnut mushroom Agrocybe aegerita (Brig.) Sing | Аутори: | Petrović, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2015 | Публикација: | Journal of Food Science and Technology-Mysore | ISSN: | 0975-8402![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 52 br. 10 str. 6711-6718 | DOI: | 10.1007/s13197-015-1783-6 | WoS-ID: | 000361554900063 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84942199502 | PMID: | 26396420 | PMCID: | PMC4573151 | URI: | https://radar.ibiss.bg.ac.rs/handle/123456789/2359 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/179858 |
М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.