Резултати
еНаука >
Резултати >
Optimization of production of fermented cabbage juice: chemical and biological properties
Назив: | Optimization of production of fermented cabbage juice: chemical and biological properties | Аутори: | Vidović, Senka ; Vitas, Jasmina ; Malbaša, Radomir ; Šumić, Zdravko ; Vakula, Anita ; Tepić Horecki, Aleksandra ; Pavlić, Branimir ; Vladić, Jelena | Година: | 2017 | Публикација: | Book of Abstracts, 10th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH, Osijek, Croatia, October 12th - 13th 2017 | ISSN: | 2232-9536 Претражи идентификатор | Издавач: | Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Food Technology Osijek Tuzla : University of Tuzla, Faculty of Pharmacy |
Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-953-7005-49-8 Претражи идентификатор | Колација: | str. 139-139 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/181189 | URL: | http://www.ptfos.unios.hr/Hranom_Do_Zdravlja/wp-content/uploads/2017/05/HDZ-2017-KNJIGA-SAZETAKA-final-za-web.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.