Резултати

еНаука >  Резултати >  Optimization of production of fermented cabbage juice: chemical and biological properties
Назив: Optimization of production of fermented cabbage juice: chemical and biological properties
Аутори: Vidović, Senka  ; Vitas, Jasmina  ; Malbaša, Radomir  ; Šumić, Zdravko  ; Vakula, Anita  ; Tepić Horecki, Aleksandra  ; Pavlić, Branimir  ; Vladić, Jelena  
Година: 2017
Публикација: Book of Abstracts, 10th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH, Osijek, Croatia, October 12th - 13th 2017
ISSN: 2232-9536 Претражи идентификатор
Издавач: Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Food Technology Osijek
Tuzla : University of Tuzla, Faculty of Pharmacy
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-953-7005-49-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 139-139
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/181189
URL: http://www.ptfos.unios.hr/Hranom_Do_Zdravlja/wp-content/uploads/2017/05/HDZ-2017-KNJIGA-SAZETAKA-final-za-web.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.