Резултати

еНаука >  Резултати >  Chemical Characterization of Fruit Wine Made from Oblacinska Sour Cherry
Назив: Chemical Characterization of Fruit Wine Made from Oblacinska Sour Cherry
Аутори: Sredojević, Milica  ; Dabić-Zagorac, Dragana  ; Matijašević, Saša  ; Davidovic, Sonja; Dojčinović, Biljana P.  ; Milojković-Opsenica, Dušanka  ; Tešić, Živoslav Lj. ; Natić, Maja  
Година: 2014
Публикација: Scientific World Journal / TSWJ
ISSN: 1537-744X Scientific World Journal / TSWJ Претражи идентификатор
Издавач: New York : Hindawi Publishing Corporation
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 2014 str. 1-9
DOI: 10.1155/2014/454797
WoS-ID: 000343491600001
Scopus-ID: 2-s2.0-84904626435
PMID: 25101316
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/3452
https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/1477
https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/1402
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/181714
Пројекат: Korelacija strukture i osobina prirodnih i sintetičkih molekula i njihovih kompleksa sa metalima (RS-172017)
Reinforcement of the Faculty of Chemistry, University of Belgrade, towards becoming a Center of Excellence in the region of WB for Molecular Biotechnology and Food research (EU-256716)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

25
SCOPUSTM
8
PubMed CentralTM
17
OpenCitations
21
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца