Резултати
еНаука >
Резултати >
The effects of selenium deficiency, dietary selenium, and vitamin E supplementation on the oxidative status of pig liver
Назив: | The effects of selenium deficiency, dietary selenium, and vitamin E supplementation on the oxidative status of pig liver | Аутори: | Šobajić, Slađana ![]() ![]() |
Година: | 1998 | Публикација: | Journal of Environmental Pathology, Toxicology and Oncology | ISSN: | 0731-8898![]() ![]() |
Издавач: | Begell House Inc. | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 17 br. 3-4 str. 265-270 | Scopus-ID: | 2-s2.0-0031826077 | URI: | https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/204 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/184059 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |

SCOPUSTM
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.