Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of temperature on the rheological properties of puree made from dehydrated-rehydrated plum variety 'Stanley
Назив: | Effect of temperature on the rheological properties of puree made from dehydrated-rehydrated plum variety 'Stanley | Аутори: | Bukurov, Maša ; Bikić, Siniša ; Hadnađev, Miroslav ; Radojčin, Milivoj ; Pavkov, Ivan | Година: | 2015 | Публикација: | 4th International Conference Sustainable Postharvest and Food Technologies - INOPTEP 2015 and 27th National Conference Processing and Energy in Agriculture - PTEP 2015 | Издавач: | Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7520-333-9 Претражи идентификатор | Колација: | str. 34-38 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/184152 | URL: | http://www.ptep.org.rs/skupovi.html | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.