Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of temperature on the rheological properties of puree made from dehydrated-rehydrated plum variety 'Stanley
Назив: Effect of temperature on the rheological properties of puree made from dehydrated-rehydrated plum variety 'Stanley
Аутори: Bukurov, Maša  ; Bikić, Siniša  ; Hadnađev, Miroslav  ; Radojčin, Milivoj  ; Pavkov, Ivan  
Година: 2015
Публикација: 4th International Conference Sustainable Postharvest and Food Technologies - INOPTEP 2015 and 27th National Conference Processing and Energy in Agriculture - PTEP 2015
Издавач: Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7520-333-9 Претражи идентификатор
Колација: str. 34-38
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/184152
URL: http://www.ptep.org.rs/skupovi.html
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.