Резултати

еНаука >  Резултати >  Fluorescence spectroscopy coupled with PARAFAC and PLS DA for characterization and classification of honey
Назив: Fluorescence spectroscopy coupled with PARAFAC and PLS DA for characterization and classification of honey
Аутори: Lenhardt, Lea I. ; Bro, Rasmus; Zeković, Ivana Lj.  ; Dramićanin, Tatjana  ; Dramićanin, Miroslav  
Година: 2015
Публикација: Food Chemistry
ISSN: 0308-8146 Food Chemistry Претражи идентификатор
1873-7072 Food Chemistry Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 175 str. 284-291
DOI: 10.1016/j.foodchem.2014.11.162
WoS-ID: 000348878500040
Scopus-ID: 2-s2.0-84916625093
PMID: 25577082
URI: https://vinar.vin.bg.ac.rs/handle/123456789/382
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/185726
Пројекат: Materijali redukovane dimenzionalnosti za efikasnu apsorpciju svetlosti i konverziju energije (RS-45020)
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

184
SCOPUSTM
33
PubMed CentralTM
148
OpenCitations
174
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.