Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of G × E interaction on oil and protein content in wheat (Triticum aestivum, L.)
Назив: Effect of G × E interaction on oil and protein content in wheat (Triticum aestivum, L.)
Аутори: Kondić-Špika, Ankica Đ.  ; Mladenov, Novica V.  ; Marjanović Jeromela, Ana K.  ; Grahovac, Nada L.  ; Mikić, Sanja Z.  ; Trkulja, Dragana N.  ; N. Hristov
Година: 2017
Публикација: 3rd general meeting of the EU COST action FA1306 "The quest for tolerant varieties: phenotyping at plant and cellular level", Oeiras, Portugal
Издавач: Oeiras, Portugal
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 66-66
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/186410
http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/3699
http://www.cost.eu/COST_Actions/fa/FA1306
URL: http://www.cost.eu/COST_Actions/fa/FA1306
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.