Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of G × E interaction on oil and protein content in wheat (Triticum aestivum, L.)
Назив: | Effect of G × E interaction on oil and protein content in wheat (Triticum aestivum, L.) | Аутори: | Kondić-Špika, Ankica Đ. ; Mladenov, Novica V. ; Marjanović Jeromela, Ana K. ; Grahovac, Nada L. ; Mikić, Sanja Z. ; Trkulja, Dragana N. ; N. Hristov | Година: | 2017 | Публикација: | 3rd general meeting of the EU COST action FA1306 "The quest for tolerant varieties: phenotyping at plant and cellular level", Oeiras, Portugal | Издавач: | Oeiras, Portugal | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 66-66 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/186410 http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/3699 http://www.cost.eu/COST_Actions/fa/FA1306 |
URL: | http://www.cost.eu/COST_Actions/fa/FA1306 | Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.