Резултати

еНаука >  Резултати >  Consumers Acceptability of Flaxssed Oil Blends Rich in Omega 3 Fatty Acids
Назив: Consumers Acceptability of Flaxssed Oil Blends Rich in Omega 3 Fatty Acids
Аутори: Radić, Bojana Đ.  ; Lužaić, Tanja  ; Romanić, Ranko S.  
Година: 2018
Публикација: 2nd International Congress on Food Safety and Quality FOOD LIFE CYCLE, Book of Abstracts
Издавач: Opatija, Croatia
Тип резултата: Конференцијски рад
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/186519
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.