Резултати
еНаука >
Резултати >
lntegration of biological and chemical methods in control of pepper bacterial spot
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | lntegration of biological and chemical methods in control of pepper bacterial spot | Аутори: | Gašić, Katarina M. ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2019 | Публикација: | Book of abstracts: 3rd Annual Conference of the EuroXanth COST Action Faculty of Horticulture, Lednice, Czech Republic 9–11 September 2019 | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-80-7509-672-2![]() ![]() |
Колација: | str. 93-93 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/187086 | URL: | https://euroxanth.eu/wp-content/uploads/2019/10/EuroXanth_Third-Annual-Conference-Abstract-Book.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.