Резултати

еНаука >  Резултати >  The influence of selenium and zinc addition in food on concentration of these elements in blood and milk, on somatic cells number and histological characteristics of cows udders
Назив: The influence of selenium and zinc addition in food on concentration of these elements in blood and milk, on somatic cells number and histological characteristics of cows udders
Аутори: Davidov, Ivana  ; Cincović, Marko  ; Radinović, Miodrag  ; Erdeljan, Mihajlo  ; Belić, Branislava  ; Toholj, Bojan  ; Stevančević, Milenko  
Година: 2014
Публикација: Veterinarski glasnik
ISSN: 0350-2457 Veterinarski glasnik Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 68 br. 3-4 str. 151-164
DOI: 10.2298/vetgl1404151d
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/188281
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.