Резултати
еНаука >
Резултати >
The influence of selenium and zinc addition in food on concentration of these elements in blood and milk, on somatic cells number and histological characteristics of cows udders
Назив: | The influence of selenium and zinc addition in food on concentration of these elements in blood and milk, on somatic cells number and histological characteristics of cows udders | Аутори: | Davidov, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2014 | Публикација: | Veterinarski glasnik | ISSN: | 0350-2457![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 68 br. 3-4 str. 151-164 | DOI: | 10.2298/vetgl1404151d | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/188281 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.