Резултати
еНаука >
Резултати >
Antioxidant potential of Rosa canina L. fruits and its traditional food products.
Назив: | Antioxidant potential of Rosa canina L. fruits and its traditional food products. | Аутори: | Nađpal, Jelena; Mrkonjić Z ; Majkić, Tatjana ; Lesjak, Marija ; Beara, Ivana ; Mimica-Dukić N | Година: | 2014 | Публикација: | Book of abstracts, Susret mladih inženjera, Zagreb, Hrvatska, 2014, 20-21. Februar, 2014, No X | Издавач: | Faculty of Chemical Engineering and Technology, University of Zagreb, Hrvatska | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | br. 10 str. 183-183 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/189525 https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=89919&source=eNauka&language=en |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.