Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidant potential of Rosa canina L. fruits and its traditional food products.
Назив: Antioxidant potential of Rosa canina L. fruits and its traditional food products.
Аутори: Nađpal, Jelena; Mrkonjić Z  ; Majkić, Tatjana  ; Lesjak, Marija  ; Beara, Ivana  ; Mimica-Dukić N 
Година: 2014
Публикација: Book of abstracts, Susret mladih inženjera, Zagreb, Hrvatska, 2014, 20-21. Februar, 2014, No X
Издавач: Faculty of Chemical Engineering and Technology, University of Zagreb, Hrvatska
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: br. 10 str. 183-183
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/189525
https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=89919&source=eNauka&language=en
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.