Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Possibilities for the use of goat meat in the production of traditional sucuk
Naziv: Possibilities for the use of goat meat in the production of traditional sucuk
Mogućnost upotrebe kozjeg mesa u proizvodnji tradicionalnog sudžuka
Autori: Stajić, Slaviša  ; Stanišić, Nikola  ; Perunović, Marija; Živković, Dušan  ; Žujović, Miroslav
Godina: 2011
Publikacija: Biotechnology in Animal Husbandry
ISSN: 1450-9156 Biotechnology in Animal Husbandry Pretraži identifikator
Izdavač: Institute for Animal Husbandry, Belgrade
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 27 br. 4 str. 1489-1497
DOI: 10.2298/BAH1104489S
VBS COBISS: 42595087
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/189746
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2545
http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/261
M-kategorija: 
51M51 - Vodeći nacionalni časopis kategorije M51

3
OpenCitations
Alt metrika
Dimensions
Unpaywall

Creative Commons licenca