Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of sodium chloride reduction in dry pork on sensory quality parameters and instrumentally measured colour
Назив: Effect of sodium chloride reduction in dry pork on sensory quality parameters and instrumentally measured colour
Аутори: Lilić, Slobodan  ; Babić, Jelena  ; Borović, Branka  ; Spalević, Ljiljana  ; Maslić-Strižak, Danka ; Pavlović, Miloš  ; Milijašević, Milan  
Година: 2016
Публикација: Biotechnology in Animal Husbandry
ISSN: 1450-9156 Biotechnology in Animal Husbandry Претражи идентификатор
Издавач: Institut za stočarstvo, Beograd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 32 br. 4 str. 383-391
DOI: 10.2298/bah1604383L
VBS COBISS: 50427663
URI: http://vbs.rs/scripts/cobiss?command=DISPLAY&base=70036&RID=50427663
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1318
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/50427663#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/189929
https://reponivs.nivs.rs/handle/123456789/329
Пројекат: Smanjivanje sadržaja natrijuma u proizvodima od mesa - tehnološke mogućnosti, karakteristike kvaliteta i zdravstveni aspekti (RS-31083)
Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009)
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца