Резултати
еНаука >
Резултати >
Technological process of added value cheese making on registered agricultural households in Vojvodina
Назив: | Technological process of added value cheese making on registered agricultural households in Vojvodina | Аутори: | Popović-Vranješ, Anka ; Krstović, Saša ; Jevtić, Marija ; Jurakić, Željka ; Strugar, Katarina | Година: | 2017 | Публикација: | Biotechnology in Animal Husbandry | ISSN: | 1450-9156 Biotechnology in Animal Husbandry Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 33 br. 4 str. 449-463 | DOI: | 10.2298/BAH1704449P | VBS COBISS: | 50390799 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/50390799#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/189951 |
М-категорија: | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.