Резултати

еНаука >  Резултати >  Technological process of added value cheese making on registered agricultural households in Vojvodina
Назив: Technological process of added value cheese making on registered agricultural households in Vojvodina
Аутори: Popović-Vranješ, Anka ; Krstović, Saša  ; Jevtić, Marija  ; Jurakić, Željka ; Strugar, Katarina
Година: 2017
Публикација: Biotechnology in Animal Husbandry
ISSN: 1450-9156 Biotechnology in Animal Husbandry Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 33 br. 4 str. 449-463
DOI: 10.2298/BAH1704449P
VBS COBISS: 50390799
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/50390799#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/189951
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.