Резултати

еНаука >  Резултати >  Emulsifying properties of potato proteins in comparison to whey proteins
Назив: Emulsifying properties of potato proteins in comparison to whey proteins
Аутори: Kalić Marina  ; Krstonošić Veljko S.  ; Hadnađev Miroslav  ; Dapčević Hadnađev, Tamara R.  
Година: 2019
Публикација: Book of Abstracts - 1st International Conference on Advanced Production and Processing, 1st International Conference on Advanced Production and Processing, Novi Sad, Republic of Serbia, 2019, 10th-11th October 2019
Издавач: Tehnološki fakultet Novi Sad, Univerzitet u Novom Sadu
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-6253-102-5 Претражи идентификатор
Колација: str. 182-182
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/192913
https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=131960&source=eNauka&language=en
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.