Резултати
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Emulsifying properties of potato proteins in comparison to whey proteins | Аутори: | Kalić Marina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2019 | Публикација: | Book of Abstracts - 1st International Conference on Advanced Production and Processing, 1st International Conference on Advanced Production and Processing, Novi Sad, Republic of Serbia, 2019, 10th-11th October 2019 | Издавач: | Tehnološki fakultet Novi Sad, Univerzitet u Novom Sadu | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-6253-102-5![]() ![]() |
Колација: | str. 182-182 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/192913 https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=131960&source=eNauka&language=en |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.