Резултати
Назив: | Encapsulation Technology of Enzymes and Applications in Food Processing | Аутори: | Lević, Steva ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2016 | Публикација: | Microbial Enzyme Technology in Food Applications | Издавач: | CRC Press, Taylor & Francis Group | Тип резултата: | Поглавље у монографији | ISBN: | 9781498749831![]() ![]() |
Колација: | str. 469-502 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/193212 | URL: | https://www.crcpress.com/Microbial-Enzyme-Technology-in-Food-Applications/Ray-Rosell/p/book/9781498749831 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.