Резултати

еНаука >  Резултати >  Encapsulation Technology of Enzymes and Applications in Food Processing
Назив: Encapsulation Technology of Enzymes and Applications in Food Processing
Аутори: Lević, Steva  ; Đorđević, Verica  ; Knežević-Jugović, Zorica  ; Kalušević, Ana ; Milašinović, Nikola  ; Bugarski, Branko  ; Nedović, Viktor  
Година: 2016
Публикација: Microbial Enzyme Technology in Food Applications
Издавач: CRC Press, Taylor & Francis Group
Тип резултата: Поглавље у монографији
ISBN: 9781498749831 Претражи идентификатор
Колација: str. 469-502
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/193212
URL: https://www.crcpress.com/Microbial-Enzyme-Technology-in-Food-Applications/Ray-Rosell/p/book/9781498749831
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.