Резултати

еНаука >  Резултати >  Contents of sodium-chloride in various groups of locally manufactured meat
Назив: Contents of sodium-chloride in various groups of locally manufactured meat
Аутори: Stamenić, Tamara  ; Petričević, Maja  ; Samolovac, Ljiljana  ; Šobajić, Slađana  ; Cekić, Bogdan  ; Gogić, Marija  ; Živković, Vladimir  
Година: 2021
Публикација: Biotechnology in Animal Husbandry
ISSN: 1450-9156 Biotechnology in Animal Husbandry Претражи идентификатор
Издавач: Institute for Animal Husbandry, Belgrade-Zemun
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 37 br. 3 str. 223-234
DOI: 10.2298/BAH2103223S
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/194057
http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/737
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200022 (Institut za stočarstvo, Beograd-Zemun) (RS-200022)
М-категорија: 
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја

1
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца