Резултати

еНаука >  Резултати >  The effect of some factors on survival of Lactobacillus acidophilus during and after freeze drying
Назив: The effect of some factors on survival of Lactobacillus acidophilus during and after freeze drying
Аутори: Radulović, D.
Година: 1971
Публикација: Acta biologica iugoslavica - serija B: Mikrobiologija
ISSN: 0581-1538 Претражи идентификатор
Издавач: Unija bioloških naučnih društava Jugoslavije, Beograd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 8 br. 2 str. 189-195
Scopus-ID: 2-s2.0-0015162883
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/194080
http://intor.torlakinstitut.com/handle/123456789/6
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

1
SCOPUSTM

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.