Резултати
еНаука >
Резултати >
The effect of some factors on survival of Lactobacillus acidophilus during and after freeze drying
Назив: | The effect of some factors on survival of Lactobacillus acidophilus during and after freeze drying | Аутори: | Radulović, D. | Година: | 1971 | Публикација: | Acta biologica iugoslavica - serija B: Mikrobiologija | ISSN: | 0581-1538 Претражи идентификатор | Издавач: | Unija bioloških naučnih društava Jugoslavije, Beograd | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 8 br. 2 str. 189-195 | Scopus-ID: | 2-s2.0-0015162883 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/194080 http://intor.torlakinstitut.com/handle/123456789/6 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
1
SCOPUSTM
SCOPUSTM
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.