Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of peppermint (Mentha piperita L.) in broiler chicken diet on production parameters, slaughter characteristics and gut microbial composition

Назив: | Effect of peppermint (Mentha piperita L.) in broiler chicken diet on production parameters, slaughter characteristics and gut microbial composition | Аутори: | Petričević, Veselin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2021 | Публикација: | Large Animal Review | ISSN: | 1124-4593![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 27 str. 103-107 | WoS-ID: | 000727454600008 | URI: | https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/19985 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/194121 http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/736 |
Пројекат: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200022 (Institut za stočarstvo, Beograd-Zemun) (RS-200022) Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200088 (Univerzitet u Kragujevcu, Agronomski fakultet, Čačak) (RS-200088) |
М-категорија: | 23M23 - Међународни часопис категорије M23 |