Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of peppermint (Mentha piperita L.) in broiler chicken diet on production parameters, slaughter characteristics and gut microbial composition
Назив: Effect of peppermint (Mentha piperita L.) in broiler chicken diet on production parameters, slaughter characteristics and gut microbial composition
Аутори: Petričević, Veselin  ; Dosković, Vladimir  ; Lukić, Miloš  ; Škrbić, Zdenka  ; Rakonjac, Simeon  ; Petričević, Maja  ; Stanojković, Aleksandar  
Година: 2021
Публикација: Large Animal Review
ISSN: 1124-4593 Large Animal Review Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 27 str. 103-107
WoS-ID: 000727454600008
URI: https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/19985
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/194121
http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/736
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200022 (Institut za stočarstvo, Beograd-Zemun) (RS-200022)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200088 (Univerzitet u Kragujevcu, Agronomski fakultet, Čačak) (RS-200088)
М-категорија: 
23M23 - Међународни часопис категорије M23

Пронађи DOI


Creative Commons лиценца