Резултати

еНаука >  Резултати >  THE INFLUENCE OF IN TITRO DIGESTION ON ACE-INHIBITORY POTNNTIAL OF PROTEIN FRACTIONS OF TRADITIONAL SERBIAN WHITE-BRINED - CHEESES
Назив: THE INFLUENCE OF IN TITRO DIGESTION ON ACE-INHIBITORY POTNNTIAL OF PROTEIN FRACTIONS OF TRADITIONAL SERBIAN WHITE-BRINED - CHEESES
Аутори: Barać, Miroljub B.  ; Pešić, Mirjana B.  ; Vučić, Tanja R.  ; Danijel Milinčić; Dušanka Popović; Milenko Smiljanić
Година: 2018
Публикација: BOOKOF ABSTRACTS IX International Scientific Agriculture Symposium *AGROSYM 2018
Издавач: Jahorina
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 1025-1025
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/194746
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.