Резултати
еНаука >
Резултати >
THE INFLUENCE OF IN TITRO DIGESTION ON ACE-INHIBITORY POTNNTIAL OF PROTEIN FRACTIONS OF TRADITIONAL SERBIAN WHITE-BRINED - CHEESES
| Назив: | THE INFLUENCE OF IN TITRO DIGESTION ON ACE-INHIBITORY POTNNTIAL OF PROTEIN FRACTIONS OF TRADITIONAL SERBIAN WHITE-BRINED - CHEESES | Аутори: | Barać, Miroljub B. |
Година: | 2018 | Публикација: | BOOKOF ABSTRACTS IX International Scientific Agriculture Symposium *AGROSYM 2018 | Издавач: | Jahorina | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 1025-1025 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/194746 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.