Резултати
еНаука >
Резултати >
Physico-chemical properties of fermented cabbage obtained at different fermentation conditions
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Physico-chemical properties of fermented cabbage obtained at different fermentation conditions | Аутори: | Tepić Horecki, Aleksandra N. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2017 | Публикација: | BioTech 2017 and 7th Czech-Swiss Symposium with Exibition | Издавач: | Prague, Czech Republic | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 185-185 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/194747 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.