Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Detection of enzymes produced by lactic acid bacteria isolated from traditionally made Serbian cheese and their role in the formation of its specific flavor
Naziv: Detection of enzymes produced by lactic acid bacteria isolated from traditionally made Serbian cheese and their role in the formation of its specific flavor
Autori: Grujović, Mirjana  ; Mladenović, Katarina  ; Jakovljević, Violeta  ; Čomić, Ljiljana 
Godina: 2020
Publikacija: Acta agriculturae Serbica
ISSN: 0354-9542 Acta agriculturae Serbica
Izdavač: University of Kragujevac - Faculty of Agronomy, Čačak
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 25 br. 50 str. 165-169
DOI: 10.5937/aaser2050165g
URI: https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/9754
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/195420
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/29071113#izum.si
Projekat: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200122 (Univerzitet u Kragujevcu, Prirodno-matematički fakultet)
Izvor metapodataka: Migracija
M-kategorija: 
24M24 - Rad u nac. časopisu međ. značaja

2
OpenCitations
Alt metrika
Dimensions

Zahtev za ispravku

Poruka će biti poslata Vašem NIO uredniku

Molimo Vas da unesete sadržaj

Pronađi DOI

Unpaywall

Creative Commons licenca