Резултати
еНаука >
Резултати >
Yogurt Produced by Novel Natural Starter Cultures Improves Gut Epithelial Barrier In Vitro
Назив: | Yogurt Produced by Novel Natural Starter Cultures Improves Gut Epithelial Barrier In Vitro | Аутори: | Popović, Nikola ; Brdarić, Emilija ; Đokić, Jelena ; Dinić, Miroslav ; Veljović, Katarina ; Golić, Nataša ; Terzić-Vidojević, Amarela | Година: | 2020 | Публикација: | Microorganisms | ISSN: | 2076-2607 Microorganisms Претражи идентификатор | Издавач: | MDPI, Basel | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 8 br. 10 str. 1586-1586 | DOI: | 10.3390/microorganisms8101586 | WoS-ID: | 000585198100001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85092739592 | PMID: | 33076224 | PMCID: | PMC7602395 | URI: | https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/1344 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/195639 |
Пројекат: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200042 (Univerzitet u Beogradu, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo) | Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |