Резултати
| Назив: | Polycyclic aromatic hydrocarbons in smoked ham | Аутори: | Kartalović, Brankica |
Година: | 2015 | Публикација: | International 58th Meat Industry Conference “Meat Safety and Quality: Where it goes?” | ISSN: | 2211-601X![]() Претражи идентификатор |
Издавач: | Belgrade : Institute of Meat Hygiene and Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | vol. 5 br. 5 str. 144-147 | DOI: | 10.1016/j.profoo.2015.09.042 | WoS-ID: | 000380429000038 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/196629 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.
