Резултати

еНаука >  Резултати >  Polycyclic aromatic hydrocarbons in smoked ham
Назив: Polycyclic aromatic hydrocarbons in smoked ham
Аутори: Kartalović, Brankica  ; Okanović, Đorđe  ; Babić, Jelena  ; Đorđević, Vesna  ; Janković, Saša  ; Ćirković, Miroslav 
Година: 2015
Публикација: International 58th Meat Industry Conference “Meat Safety and Quality: Where it goes?”
ISSN: 2211-601X Претражи идентификатор
Издавач: Belgrade : Institute of Meat Hygiene and Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: vol. 5 br. 5 str. 144-147
DOI: 10.1016/j.profoo.2015.09.042
WoS-ID: 000380429000038
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/196629
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

3
OpenCitations
4
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.