Резултати

Назив: | The application of D-optimal design for modelling the red wine ageing process | Аутори: | Puškaš, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2012 | Публикација: | Food Control | ISSN: | 0956-7135![]() ![]() |
Издавач: | Elsevier | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 28 br. 2 str. 362-367 | DOI: | 10.1016/j.foodcont.2012.04.050 | WoS-ID: | 000307693300028 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84862592203 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/197775 https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/11198 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 21aM21a - Водећи међународни часопис категорије M21a |

SCOPUSTM

OpenCitations

WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.