Резултати

еНаука >  Резултати >  The application of D-optimal design for modelling the red wine ageing process
Назив: The application of D-optimal design for modelling the red wine ageing process
Аутори: Puškaš, Vladimir  ; Miljić, Uroš  
Година: 2012
Публикација: Food Control
ISSN: 0956-7135 Food Control Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 28 br. 2 str. 362-367
DOI: 10.1016/j.foodcont.2012.04.050
WoS-ID: 000307693300028
Scopus-ID: 2-s2.0-84862592203
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/197775
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/11198
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
21aM21a - Водећи међународни часопис категорије M21a

14
SCOPUSTM
11
OpenCitations
12
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.