Резултати

еНаука >  Резултати >  How changes in fatty acid composition of fish feed influences omega fatty acid content in carp meat
Назив: How changes in fatty acid composition of fish feed influences omega fatty acid content in carp meat
Аутори: Đuragić, Olivera  ; Čolović, Dušica  ; Dragan Palić  ; Čolović, Radmilo ; Kostadinović, Ljiljana ; Lević, Jovanka  ; Vukmirović, Đuro 
Година: 2013
Публикација: Aquaculture Europe 2013
Издавач: European Aquaculture Society, Norveška
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 264-264
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/199546
URL: https://www.was.org/easonline/AbstractDetail.aspx?i=3165
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.