Резултати
еНаука >
Резултати >
Characteristics of ground pepper oleoresin, obtained by classic and supercritical fluid extraction with carbon-dioxide
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Characteristics of ground pepper oleoresin, obtained by classic and supercritical fluid extraction with carbon-dioxide | Аутори: | Tepić Horecki, Aleksandra N. ![]() ![]() |
Година: | 2008 | Публикација: | Third European Workshop on Food Engineering and Technology. Presentations of selected national PhD students in Food Engineering and Technology of 2008/2009 at European level | Тип резултата: | Конференцијски рад | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/201450 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.