Резултати

еНаука >  Резултати >  Fruit as a substrate for a wine: A case study of selected berry and drupe fruit wines
Назив: Fruit as a substrate for a wine: A case study of selected berry and drupe fruit wines
Аутори: Čakar, Uroš D.  ; Petrović, Aleksandar  ; Pejin, Boris  ; Cakar, Mira; Zivković, Marijana B.  ; Vajs, Vlatka; Djordjević, Brizita  
Година: 2019
Публикација: Scientia Horticulturae
ISSN: 0304-4238 Scientia Horticulturae Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 244 str. 42-49
DOI: 10.1016/j.scienta.2018.09.020
WoS-ID: 000449133900006
Scopus-ID: 2-s2.0-85053540327
URI: https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/2504
http://rimsi.imsi.bg.ac.rs/handle/123456789/1254
https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/3320
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/201670
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5046
Пројекат: Razvoj i primena novih i tradicionalnih tehnologija u proizvodnji konkurentnih prehrambenih proizvoda sa dodatom vrednošću za evropsko i svetsko tržište - Stvorimo bogatstvo iz bogatstva Srbije (RS-46001)
Bioaktivni prirodni proizvodi samoniklih, gajenih i jestivih biljaka: određivanje struktura i aktivnosti (RS-172053)
М-категорија: 
21aM21a - Водећи међународни часопис категорије M21a

37
SCOPUSTM
19
OpenCitations
32
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.