Резултати
еНаука >
Резултати >
Possibility of L-(+)-lactic acid fermentation using malting, brewing, and oil production by-products
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Possibility of L-(+)-lactic acid fermentation using malting, brewing, and oil production by-products | Аутори: | Pejin, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2018 | Публикација: | Waste Management | ISSN: | 0956-053X![]() ![]() |
Издавач: | Oxford: Pergamon-Elsevier Science Ltd | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 79 str. 153-163 | DOI: | 10.1016/j.wasman.2018.07.035 | WoS-ID: | 000449133500016 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85050526008 | PMID: | 30343741 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/201879 http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/3940 https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/1323 |
Пројекат: | Proizvodnja mlečne kiseline i probiotika na otpadnim proizvodima prehrambene i agro-industrije (RS-31017) | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
![](/image/scopus.png)
SCOPUSTM
![](/image/pubmed.png)
PubMed CentralTM
![](/image/opencitations.png)
OpenCitations
![](/image/wos.png)
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.