Резултати

еНаука >  Резултати >  Possibility of L-(+)-lactic acid fermentation using malting, brewing, and oil production by-products
Назив: Possibility of L-(+)-lactic acid fermentation using malting, brewing, and oil production by-products
Аутори: Pejin, Jelena  ; Radosavljević, Miloš  ; Pribić, Milana  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Mladenović, Dragana  ; Đukić-Vuković, Aleksandra  ; Mojović, Ljiljana  
Година: 2018
Публикација: Waste Management
ISSN: 0956-053X Waste Management Претражи идентификатор
Издавач: Oxford: Pergamon-Elsevier Science Ltd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 79 str. 153-163
DOI: 10.1016/j.wasman.2018.07.035
WoS-ID: 000449133500016
Scopus-ID: 2-s2.0-85050526008
PMID: 30343741
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/201879
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/3940
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/1323
Пројекат: Proizvodnja mlečne kiseline i probiotika na otpadnim proizvodima prehrambene i agro-industrije (RS-31017)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

22
SCOPUSTM
3
PubMed CentralTM
16
OpenCitations
21
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.