Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Possibility of L-(+)-lactic acid fermentation using malting, brewing, and oil production by-products
Naziv: Possibility of L-(+)-lactic acid fermentation using malting, brewing, and oil production by-products
Autori: Pejin, Jelena  ; Radosavljević, Miloš  ; Pribić, Milana  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Mladenović, Dragana  ; Đukić-Vuković, Aleksandra  ; Mojović, Ljiljana  
Godina: 2018
Publikacija: Waste Management
ISSN: 0956-053X Waste Management Pretraži identifikator
Izdavač: Oxford: Pergamon-Elsevier Science Ltd
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 79 str. 153-163
DOI: 10.1016/j.wasman.2018.07.035
WoS-ID: 000449133500016
Scopus-ID: 2-s2.0-85050526008
PMID: 30343741
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/201879
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/3940
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/1323
Projekat: Proizvodnja mlečne kiseline i probiotika na otpadnim proizvodima prehrambene i agro-industrije (RS-31017)
M-kategorija: 
21M21 - Rad u vrhunskom međ. časopisu

22
SCOPUSTM
3
PubMed CentralTM
16
OpenCitations
21
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.